Олег Кужман: Оновлюємо Божедарівку

П’ятниця, 31/05/2019 - 15:14 23

Школа, де панує добро стає сучасною для 440 учнів Божедарівки та ще кількох сіл громади. Олег Кужман також ознайомився з ходом реконструкції.

Нове вбрання заклад приміряє вперше з моменту відкриття. На повне перезавантаження школи чекають не лише учні, батьки і вчителі, а всі мешканці селища.

«Наші діти варті того, щоб здобувати освіту в найкращих умовах. На Дніпропетровщині перезавантажуємо школи, які десятиліттями не бачили ремонту. Робимо старі заклади сучасними, комфортними та яскравими. Реальний приклад – Божедарівська опорна школа», – відзначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

Школа – вже з новою покрівлею та металопластиковими вікнами. Замінили й систему каналізації та водовідведення. У класах установили інтерактивні дошки, обладнали лінгафонний кабінет.
Олег Кужман також відвідав родину одного з найпочеснішого мешканця Божедарівки, учасника війни Григорія Євменовича Степаненка. Незважаючи на свій поважний вік, фронтовик веде активний спосіб життя: водить авто, дає лад на городі і обійсті, готується до свого 98-річчя. Війну пройшов зв’язківцем від першого до останнього дня. Має бойові ордени, зокрема, орден Слави – за оборону Криму.

«Такі люди – гордість нашої рідної Дніпропетровщини і приклад для молодого покоління», – сказав Олег Кужман.

Олег Миколайович також оглянув хід будівництва амбулаторії. Ще два місяці тому тут були лише металеві конструкції, нині ж розпочали внутрішнє оздоблення. Головне, що для сімейних лікарів одночасно облаштовують при амбулаторії і житло.

Олег Кужман також повідомив мешканцям Божедарівської ОТГ про те, що продовжується ремонт доріг. Зокрема, у с.Болтишка. До кінця червня будуть оновлені вул. Садова, вул. Гагаріна, пров. Шевченка.

Теґи: Новости|ОБЛАСТЬ|СЛАЙДЕР

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram