Наступного тижня театр ім. Лесі Українки покаже комедію «За двома зайцями» і казку «Рапунцель»

Неділя, 15/05/2022 - 12:36 33

Редакція отримала від пресслужби театру анонс вистав (публікуємо текст без змін).
  
Кам’янський театр ім. Лесі Українки продовжує працювати попри всі складнощі військового часу. 13 травня у театрі відбулася прем’єра комедії за п’єсою Ніла Саймона «На всю котушку», а в кінці цього тижня актори порадують своїх дорослих прихильників виставою «За двома зайцями», а маленьких глядачів – музичною казкою «Рапунцель».
 
Показ музичної комедії «За двома зайцями» за однойменною п’єсою Михайла Старицького відбудеться на Новій сцені театру (вул. М. Лисенка, 24) у п’ятницю 20 травня о 17:00. Ця вистава з незмінним успіхом іде на сцені театру у Кам’янському вже більше п’яти років. Історія женихівства київського цирульника Свирида Петровича Голохвостого, у якого «в галавє завсегди такий водеволь, што только мерсі», припала до вподоби і глядачам і професійним театрознавцям. Комедія «За двома зайцями» у 2017 році стала переможцем Фестивалю-конкурсу на вищу театральну нагороду Придніпров’я «Січеславна» в номинації «Краща музична вистава».

Початок вистави «За двома зайцями» о 17:00. Вартість квитків – 100,00 грн. Кадри з цієї вистави:


У неділю 22 травня театр запрошує маленьких глядачів і їх батьків подивитись музичнуц казку за мотивами творім братів Грімм «Рапунцель».

Зворушлива і захоплююча історія дівчинки з довгим білявим волоссям, яку зла чарівниця викрала у королівської сім’ї та ув’язнила у високій неприступній вежі добре відома у всьому світі. Особливо її популярність зросла після виходу на екрани однойменного діснеєвського мультфільму. Проте вистава кам’янського театру ім. Лесі Українки пропонує глядачам новий сучасний погляд на цю класичну історію, з непередбаченими сюжетними поворотами, яскравими декораціями і костюмами, добрим гумором, прекрасною музикою, піснями й танцями.

Початок вистави «Рапунцель» об 11:00. Вартість квитків – 60,00 грн. Кадр з цієї вистави:


 
Показ всіх вистав і концертних програм відбудеться на Новій сцені (колишній ПК Горького, вул. м. Лисенка, 24), оскільки там обладнане укриття на випадок повітряної тривоги.

Замовити квитки або отримати довідки можна за телефонами: (068)-680-74-30; (097)-869-85-71.

 

Подготовил к публикации Игорь Кузьминский

Теґи: афишаОБЩЕСТВО|Культура>Театр

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram