У Кам’янському затримали підозрюваного в жорстокому вбивстві (відео)

П’ятниця, 23/12/2022 - 11:10 37

Після скоєння злочину зловмисник сховав тіло у яму за будинком та 9 днів переховувався від поліції. Правоохоронці розшукали підозрюваного у м. Кам’янське та за силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення затримали його.

21 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Дніпрі 41-річний місцевий житель з 12 грудня не виходить на зв’язок. Правоохоронці почали пошуки та перевіряти всі версії зникнення чоловіка.

Працівники відділення поліції № 6 спільно з оперативниками Дніпровського районного управління поліції з’ясували, що зниклий став жертвою кримінального правопорушення, а саме умисного вбивства. Правоохоронці встановили, що 12 грудня у будинку підозрюваного у Чечелівському районі Дніпра між чоловіками виник конфлікт. 44-річний зловмисник завдав потерпілому множинні ножові поранення у шию та голову, внаслідок яких чоловік помер. Після цього підозрюваний сховав тіло вбитого у яму за будинком, виїхав з міста та став переховуватися від органів слідства.

21 грудня підозрюваного розшукали у м. Кам’янське. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

22 грудня слідчі відділення поліції за погодженням з прокурором Західної окружної прокуратури міста Дніпра повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Джерело: ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області

Читайте такожУ Кам’янському побили та пограбували перехожого

У Кам'янському затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві

Теґи: вбивство кам'янськеновининовини кам'янськогополицияполіціяубийство Каменское

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram