Афіша театру ім. Лесі Українки в Кам’янському на 26 – 29 січня

Понеділок, 23/01/2023 - 15:37 85

Цього тижня театр ім. Лесі Українки приготував для своїх глядачів приємний сюрприз. Після довготривалої перерви в репертуар повертається одна з найулюбленіших вистав кам’янчан – музична комедія «Ханума». Подивитись цю виставу можна буде на Основній сцені театру 28 січня о 16:00.

З повною афішою заходів, які заплановані у театрі з 26 по 29 січня, можна ознайомитись нижче.

Нова сцена (камерна зала, вул. М. Лисенка, 24) 

26 січня, 18:00 – «Астор П’яццола. Танго пристрасті», музичний вечір зі струнним квартетом під керуванням заслуженого артиста України Олександра Володіна.

Цей вечір присвячений музиці геніального аргентинського композитора Астора П’яццолли (1921-1992), який став родоначальником стилю «танго нуево» – нового танго. У першій половині вечора прозвучать чотири частини знаменитого циклу П’яццолли «Пори року в Буенос-Айресі». Далі будуть виконані ще чотири найпопулярніші композиції Великого Астора – маленька частина з його величезної спадщини. Також у програму вечора включені найбільш відомі композиції традиційного танго-стилю.

Нова сцена

27 січня, 18:00 – драма «Украдене щастя» за п’єсою Івана Франка.

Події розгортаються в невеликому українському містечку. Анна, яку брати примусили вийти заміж за нелюба, змирилася з долею, притерпілася до свого чоловіка Миколи, бо він людина все ж таки добра та мирна. Але одного разу в їх будинку з’являється колишній коханий – Михайло, якого Анна вважала загиблим на війні. Любов, що, здавалося, щезла назавжди, спалахує з новою силою. Три людини виявляються втягнутими у вир нестримних палких почуттів. Виходу з ситуації цього любовного трикутника немає, тому що боротьба за право на щастя йде вже не на життя, а на смерть.

Основна сцена (пл. 250-річчя міста, 2)

28 січня, 16:00 – «Ханума», музична комедія за п’єсою Авксентія Цагарелі.

Весела, дотепна, яскрава та чарівна… Гаряча як південне сонце, п’янка як молоде грузинське вино.. Вона перенесе вас до Авлабару, де ви поринете в неповторну атмосферу старого Тбілісі… Жбурне у вир кумедних та веселих пригод… Зачарує музикою… Приголомшить темпераментними танцями… Розсмішить і здивує…. Вона подарує вам море позитивних емоцій, посмішки і гарний настрій. Вона – це весела музична комедія «Ханума», в яку неможливо не закохатися і яку неможливо забути.

29 січня, 11:00 – «Кришталевий черевичок», музична казка.

Зворушлива історія про Попелюшку – одна з найвідоміших казок світу, улюблена казка багатьох діток протягом століть. Дуже шкідливо не їздити на бали, якщо ти на це заслуговуєш. Машина чудес запущена! Тож Фея обов’язково допоможе Попелюшці, Принц знайде кришталевий черевичок, а зла Мачуха зі своїми дочками піймає облизня.

29 січня, 16:00 – «Метод Гронхольма», вистава-співбесіда за п’єсою Жорді Гальсерана.

Сучасний офіс великої корпорації. Кожен з чотирьох героїв сподівається обійняти вакантну посаду топ-менеджера, кожен розраховує на індивідуальну співбесіду. Але кандидатам доведеться спілкуватися тільки один з одним, дотримуючись дивних вказівок невидимих екзаменаторів. Не рекомендуємо дивитися особам, молодшим за 18 років.

Тел. каси: (068) 680 74 30

Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09

Теґи: Афіша Кам'янськеАфіша Камянськеновини кам'янськоготеатр кам'янськетеатр камянське

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram