Чи може портативний тример замінити похід у барбершоп

Вівторок, 24/01/2023 - 14:03 30

Ще декілька років тому для догляду за власною зачіскою та бородою чоловікам потрібно було використовувати ножиці, спеціальну машинку, станок або електробритву. Наразі ж є можливість доглядати за собою за допомогою тримера, який здатен як постригти, так і підбрити в необхідних місцях. Що це таке, у чому його перевага та чи замінює пристрій барбера, – розбираємо в статті.

Що таке тример

Отже, одразу відповідь на запитання – ні, тример не замінить повноцінний візит до барбершопу. Адже це лише більш компактна електрична машинка, яка має декілька насадок та дуже гострі леза, що дають змогу зрізати майже будь-яке волосся. Його використовують для створення зачісок, контуру бороди, надання ефекту триденної щетини. Також із ним ви можете доглядати за будь-якою частиною вашого тіла, починаючи з голови та закінчуючи інтимними зонами.

За якість гоління відповідають сотні гострих зубців, які дуже точно та легко зрізають волосся, не пошкоджуючи шкіру. Сучасні моделі, які ви зможете знайти в Україні, мають багато внутрішніх налаштувань, що дають змогу підлаштувати апарат під себе. Завдяки таким детальним моментам тримери ефективно виконують усі поставлені перед ними завдання.

Класифікація пристроїв

За сферами застосування тримери розподіляються на чоловічі та жіночі. У першому випадку в комплекті ви матимете насадки для гоління бороди та підтримування її в належному стані. Жіночі моделі облаштовані елементами для депіляції, що дають змогу доглядати за всім тілом. Залежно від типу двигуна тримери поділяються на:

●роторні, що мають великий запас ресурсу та підходять для використання професійними перукарями та барберами, його леза завдяки особливостям конструкції краще зрізають волосся;

● вібраційні, що працюють як і попередній тип, але менш потужні та підійдуть для домашнього використання;

●  маятникові, що дуже рідкісні, зрізають волосся на кшталт ножиць.

За типом живлення тримери поділяють на акумуляторні, мережеві та комбіновані апарати. Найзручнішими для домашнього користування вважаються моделі першого варіанту, адже можуть працювати без зарядки приблизно 100 хвилин.

Переваги тримерів

Перша перевага тримера – його вага та ергономічність. Вони зроблені користувачами для користувачів, тому дуже зручно лежать у руці та повторюють контури руки, що стане в пригоді під час роботи. Його можна взяти із собою в дорогу, подорож або відрядження. Ви завжди зможете бути свіжими та доглянутими, навіть без наявності електроенергії.

Тример краще підходить для тендітних маніпуляцій із бородою, адже має вужчу, ніж у стандартних машинок, основу. Він майже безшумний та не потребує мастила для роботи. Але водночас тример не дуже зручно використовувати для повного догляду за зачіскою. Адже це забиратиме більше часу. Та для підтримання вашої бороди або інтимної зони у формі це ідеальний варіант.

Теґи: волоссядогляд за бородоютримери

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram