2 лютого – річниця з дня смерті Людмили Сбоєвої, педагога та почесного громадянина Кам’янського

Четвер, 02/02/2023 - 14:31 53

Сьогодні – рік, як пішла з життя директор кам’янського ліцею інформаційних технологій Людмила Сбоєва. Про педагога з теплотою згадує колектив закладу освіти. Публікуємо текст без змін:  

“Рік без Вас, шановна Людмило Іванівно…

Другого лютого 2022 року обірвалося життя Великого Педагога, Почесного громадянина міста, керівника нової генерації, просто щирої, високодуховної Людини – директора ліцею інформаційних технологій Людмили СБОЄВОЇ.

Людмила Іванівна створила сучасний інноваційний заклад, аналогів якому на той час не було в Україні. В структуру освітньої установи, окрім початкової, базової і середньої школи, ще було долучено дошкільне відділення, фізкультурно-оздоровчий центр – профілакторій, професійний театр-студію, лабораторію НІТ.

Сбоєва Л.І. постійно була в пошуку нових ідей, які відразу втілювала разом з педагогічним колективом у практику роботи закладу. Для неї кожен вчитель, кожен учень були важливі і цінні, на всіх знаходила вона час для розмови, підтримки, порозуміння. Кожен з нас – ліцеїст, учитель, працівник закладу, батько – з великою повагою і любов’ю згадує Людмилу Іванівну, її дії, чарівну усмішку, її слова: «Спочатку любити, а потім – навчати».

Педагогічний колектив успішно продовжує працювати, примножуючи успіхи і традиції закладу, до вершин яких привела його Людмила Іванівна.

Колектив ліцею щиро вдячний міському голові Білоусову Андрію Леонідовичу, міській владі, директору департаменту з гуманітарних питань Реві Наталії Василівні за всебічну підтримку, виважене і вірне рішення щодо призначення нового директора ліцею Комарової Ірини Вячеславівни, яка протягом багатьох років працювала в ліцеї, більше 15 років була заступником директора, знаходилася в команді Сбоєвої Л.І. і була надійним її помічником. Тому Ірина Вячеславівна має всебічну підтримку всього колективу ліцею у продовженні тих ідей і проєктів, які започаткувала Сбоєва Л.І.”.

Джерело: Освітяни Кам’янського

Теґи: лицей каменскоеліцей кам'янськеЛюдмила Сбоевановининовини кам'янськогопам'ятьпамять

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram