У Кам’янському триває набір до «Гвардії наступу»

Понеділок, 27/02/2023 - 19:11 26

Наприкінці минулого тижня у Кам’янському відбулась нарада під керівництвом начальника РВА Олега Гапіча з адміністрацією Кам’янської філії ОЦЗ, представниками поліції, міськради, РТЦК та СП.

На зустрічі обговорили подальші кроки взаємодії щодо інформування населення про вакантні посади у ЗСУ та вступу до «Гвардії наступу». 

У рамках співпраці Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ та військової адміністрації фахівці Центру зайнятості провели семінар у приміщенні ЦНАПу щодо належної комплектації національної рекрутингової кампанії «Гвардія наступу». На захід було запрошено 30 осіб, які підлягають призову та перебувають на обліку у філії.

У семінарі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олег Карнацький, представники міськради, поліції, Нацгвардії, Державної прикордонної служби. Фахівці провели низку інформаційно-роз’яснювальних робіт щодо вступу в штурмові бригади, обговорили особливості кожної з 8 нових бригад («Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов»), вимоги та державні гарантії, які надаються, етапи підготовки для добровольців та відмінності мобілізації від рекрутингової кампанії «Гвардії наступу». Усі, хто виявить бажання потрапити на службу, обов’язково пройдуть навчання і лише після цього будуть направлені до «Гвардії наступу».

Троє осіб виявили особисту зацікавленість і заповнили анкети добровольців, іншим було надано перелік необхідних для вступу документів.

Отримати консультації та додаткову інформацію щодо вступу до «Гвардії наступу» можна у кожній територіальній громаді та ЦНАП Кам’янського району або на сайті storm.mvs.gov.ua.

Гаряча лінія для консультацій: 080 010 00 20.

За інформацією Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ

Читайте такожПравоохоронцям Кам’янського пропонували приєднатися до штурмової бригади «Лють»

У Кам'янському триває набір до «Гвардії наступу»

У Кам'янському асфальтують внутрішньоквартальні дороги (відео)

У Кам’янському на фестивалі аніме та K-pop виступив японський музикант (фото, відео)

Теґи: Гвардія наступуновининовини кам'янськогоЦНАП Кам'янськецпау каменское

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram