Нові актори, пікантні жарти, блискучий фінал – у Кам’янському театр «Чорний Квадрат» з виставою «Ти моє все»

Вівторок, 07/03/2023 - 16:41 90

10 березня о 18:00 на Новій сцені Театру ім. Лесі Українки знаменитий київський театральний колектив «Чорний квадрат» покаже виставу «Ти моє все» за участю подружжя Володимира та Анни Шумко.

Відома постановка пройшла суттєвий апгрейд і тепер стала не просто цікавою та виразною, а просто несамовито ефектною. Упевнені, вистава викличе бажання прийти іще раз. Тож запрошуйте свою другу половинку і готуйтеся до незабутнього дозвілля!

Цей спектакль приємно радує гострими і смішними жартами, цільним сюжетом і чудовим фіналом. У ньому присутній легка атмосфера, що не позбавлена життєвих труднощів і зіткнень, а також незвичайних і яскравих персонажів. Хороші забавні діалоги, що забезпечують веселий настрій на усю дорогу. Що щодо самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

«Ти моє все» – казка. Насправді такого не буває, а якщо і трапляється, то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися ввечері з подругою або молодою людиною. Тому що після вистави є ризик обговорювати його до самого ранку. Бажання і розуміння, довіру і ревнощі – ці теми близькі будь-якому глядачеві і можна сказати, що ця сексуальна казка про вас. Спектакль, в цілому, не на один раз, і у вас може виникнути бажання переглядати його знову і знову. Тому квитки на нього завжди закінчуються заздалегідь.

«Ти моє все» – про Любов. І сильна Любов відчувається протягом всього спектаклю – ви будете співчувати героям і переживати за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Джерело: інформація пресслужби Театру ім. Лесі Українки.

Підготував до публікації Ігор Кузьминський

Теґи: театр

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram