Проспект Ювілейний у Кам’янському: другий збитий пішохід з початку тижня (відео)

Четвер, 16/03/2023 - 16:23 57

Про перший інцидент, де під колесами автобуса «Спринтер» 13 березня загинула літня жінка, ми вже повідомляли. До речі, сьогодні, 16 березня, компанія «Дніпронет» опублікувала відео з місця пригоди (дивіться нижче).

Маємо констатувати, що через день на цьому ж проспекті знову збили пішохода. Подробиці повідомили у Кам’янському районному управлінні поліції.

Правоохоронці інформують, що дорожньо-транспортна пригода мала місце 15 березня о 21:15. Відомо, що наїзд на пішохода здійснив чоловік 1952 року народження (за попередніми даними, тверезий), який керував автомобілем «Деу». Під колеса авто потрапив молодий чоловік 1998 року народження. Він переходив проспект не по пішохідному переходу. З місця пригоди потерпілий був госпіталізований.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 ст. 286 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження»).

Відео вказаних ДТП (дві аварії у одному ролику) дивіться нижче.

Ігор Кузьминський

 

Також читайте: У Кам’янському водій ВАЗа врізався в дерево

Теґи: дтп

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram