У Кам’янському жінка впала з п’ятого поверху

Понеділок, 24/04/2023 - 09:43 35

Подробиці розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Ось що вона опублікувала на своїй ФБ-сторінці:

“І знову падіння з висоти, і знову в алкогольному спянінні. Вчора, 23 квітня, до Дніпровської ЦОД о 15.10 надходить виклик про падіння з висоти жінки в м. Камʼянське. Терміново на виклик о 15.16 прибула бригада Центральної підстанції обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) у складі з фельдшерами Бовт Вікторією і Мартиненко Наталією і водієм Коханчуком Сергієм.

На місці зʼясовано, що жінка в алкогольному спʼянінні упала з балкону 5-го поверху. Відразу розпочато надання екстреної медичної допомоги в повному обсязі: внутрішньовенний доступ, знеболення, комірець Шанца, транспортна імобілізація травматичних пошкоджень, інфузійна терапія і з діагнозом: Сполучена травма тіла. ЗЧМТ. Струс головного мозку. Забій грудної клітини, грудного і поперекового відділу хребта. Тупа травма живота. Алкогольне сп’яніння» госпіталізована до Камʼянської лікарні ШМД.

Бригада відпрацювала професіонально і швидко. Дякуємо за роботу”.

Читайте такожУ Кам’янському чоловіку відірвало кисть після вибуху

Родила прямо в скорой: мать и ребенка госпитализировали в роддом Каменского

Теґи: кам'янське новини сьогоднікаменское новости сегодняКаменское происшествияквартири кам'янськемедики кам'янськемедики каменского

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram