Мюзикл, комедія та моношоу-драма – афіша театру Кам’янського на цей тиждень

Понеділок, 22/05/2023 - 12:01 77

Редакція має у розпорядженні інформацію пресслужби театру. Публікуємо текст без змін. 

25 травня, 18:00, Основна сцена – «ШОУМЕН», мюзикл
Мюзикл «Шоумен» – саме те, що потрібно для приємного вечора, чудового настрою і відчуття справжнього свята. Це заснована на реальних подіях неймовірно красива казка про мрію, кохання, свободу і рівність, історія, яка органічно перемістилася з кіноекрана на театральні підмостки, захоплива музика Бенджа Пасека і Джастіна Пола, оригінальна хореографія, дивовижний вокал і яскраві акторські роботи – все це мюзикл «Шоумен»!

26 травня, 18:00, Основна сцена – Франсіс Вебер «ВЕЧЕРЯ ДУРНІВ», комедія на дві дії.
Забезпечений і солідний книговидавець П’єр Брошан разом з друзями влаштовує щосереди вечерю, мета якої полягає в тому, щоб привести з собою дурня і розговорити його. Перемагає той, чий дурень виявляється «найкращим». Одного разу П’єра зустрічає ідеального на його думку кандидата на роль «дурня» – Франсуа Піньйона, який служить у податковому департаменті. Проте через раптовий напад радикуліту П’єр вимушений скасувати вечерю з друзями. Але зустріч із Франсуа скасувати йому не вдається. Той у зазначений час з’являється  на порозі будинку Брошана і приносить із собою цілий оберемок катастроф, негараздів та несподіванок, які перевертають життя П’єра.

27 травня, 17:00, Основа сцена  Маргарита Ненашева «МЕРИЛІН МОНРО. СОЛОДЕНЬКА», моношоу-драма, (16+)
Мерилін Монро – секс-символ ХХ століття, ікона стилю, голлівудська діва, легендарна білявка, культова персона. Її коротке життя вже багато десятиліть препарують дослідники-біографи, її зовнішність косплеять шоумени, про неї знімають фільми, ставлять спектаклі. Здається, що через 60 років після смерті актриси її зірка не згасла, а сяє все яскравіше. У чому ж феномен цієї жінки? Що лишилося за кадром її солодкого, на перший погляд, життя? Дати відповіді на ці питання спробували автор біографічної вистави SOLODEN’KA Маргарита Ненашева і виконавиця – заслужена артистка України Світлана Сушко.

28 травня, 11:00, Основна сцена  Д. Урбан «ВСІ МИШІ ЛЮБЛЯТЬ СИР», музична казка, (5+)
Казка угорського письменника Дюла Урбана розповість про мишачих Ромео та Джульєтту – сірого мишеня Шома і білу мишку Фружі. Щоправда їхня історія на відміну від шекспірівської закінчується щасливо: сірі та білі мишачі сімейства зрештою розуміють, що, здавалося б, нездоланна перешкода – відмінність у кольорі – не може завадити закоханим бути разом. Адже всі ми живемо в одному світі, над нами одне небо, одне сонце, і всі ми любимо одне й те ж саме, боїмося того ж самого. Всі миші, наприклад, бояться кішок і люблять сир…

Отримати довідки і замовити квитки можна, зателефонувавши  на номер (068) 680 74 30.

Читайте такожДо Кам’янського завітала відома акторка і телеведуча

Теґи: Афиша Каменское 2023Афіша Кам'янське 2023кам'янське новини сьогоднікаменское новости сегоднятеатр кам'янськетеатр каменскоетеатр камянське

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram