Солодка прохолода: як вибирати напої в пляшках?

Середа, 24/05/2023 - 15:07 80

Солодкі газовані напої полюбляють всі – і діти, і дорослі. І хоча дієтологи не радять вживати їх, відмовитися від прохолодної насолоди дуже складно! Але варто правильно вибирати їх. Які солодкі напої існують в продажу, з чого виробляються та як правильно вибрати пляшку, розкажемо нижче.

Які солодкі газовані напої можна знайти в продажу?

Серед багатьох різновидів солодких напоїв на полицях магазинів можна знайти:

  • лимонад – кисло-солодкий напій з лимонним або яблуневим присмаком; вживається як самостійно, так і у вигляді коктейлів;
  • тонік – має гіркуватий присмак, гарно втамовує спрагу;
  • простий напій – це найбільш розповсюджена категорія, що представлена безліччю виробників та смаків; фруктові, ягідні, трав’яні нотки, кола – варто лише вибрати, що смакує більше;
  • квас – напій, що виготовляється на основі солодового сусла; ідеальний для спекотних днів; при надмірному споживанні може викликати бродіння;
  • дитяче шампанське – по своїй суті це простий солодкий газований напій, що міститься у яскравій пляшці.

Всі ці смаколики від різних виробників України та світу містяться на полицях інтернет-магазину Новус. Вигідні ціни та приємні умови доставлення допоможуть вам легко придбати товар і отримати його протягом нетривалого часу.

Як вибирати напій?

При виборі солодкого напою обов’язково звертайте увагу на його склад. Намагайтеся вибирати варіанти без великої кількості барвників та консервантів. В якості підсолоджувача краще надавати перевагу звичайному цукру або його якісним замінникам. Якщо у складі міститься натуральний сік, така пляшечка значно краще, ніж та, що містить ароматизатори. Тому читайте уважно.

Важлива і якість пакування. Пляшка не повинна мати слідів пошкодження, а пробка має бути щільно закручена. Ніколи не купуйте товар, що не відповідає цим критеріям. Якщо до пляшки потрапить кисень, напій прийде в стан непридатності.

Влітку намагайтесь уникати лимонадів та інших напоїв, у складі яких є аспартам. При нагріванні він перетворюється на отруту. Але якщо ви впевнені, що продавець дотримується правильного температурного режиму, можете не перейматися цим питанням.

Теґи: кваслимонадсладкие напиткисолодкі напої

Читайте головні новини nashreporter.com у соціальних мережах FacebookTelegram